Bli Sponsor

Nidaros StifestivalSPONSING

Sponsorer vil dra nytte av sosiale medier eksponering fra festivalen. Video og bilder deles gjennom våre partnere, deltagere, sosiale medier og nettstedet vårt. Noe som vil gi dere stor eksponering utover selve festivalenOM FESTIVALEN: 


Hovedfokuset til festivalen er Samhold, positive opplevelser og stisykling.


Nidaros Stifestival har som mål å samle stisyklister til fantastiske sykkelopplevelser.

Deltagerne kan glede seg til både flyt og. Utfordrende, tekniske stier og stier for de som vil intoduseres til stisykling. Trondheim har stier for alle nivå. Dyktige guider setter opp turer etter ferdighetsnivå, og sikrer at deltagerne får mulighetene til å sykle på det beste av sti Bymarka.
Festivalen tilbyr også shuttling. Det sosiale er like viktig som selve syklingen, det sørger blant annet konkurranser, afterbike, quiz, dj, stands og guiding for. Festivalen er et perfekt sted for gode opplevelser med venner, og få nye?  Selv om festivalen er ganske ung, har festivalen store ambisjoner.


Merkevaren din kan bli eksponert for et publikum som er opptatt av high-end segmentet, har fokus på utstyr og gode opplevelser. Ønsker du å få muligheten til vise produktene dine til terrengsyklister, samt mange besøkende, da er Nidaros stifestival en bra plass for deg!

Vi tilbyr ulike pakker i en prisklasse fra 5000,. nok. Ta gjerne kontakt hvis du tenker at dette kan være et bra sted for deg og merkevaren din.Egil Finserås 

Egil@nidaros-event.no

location.reload(true/false);
location.reload(true/false);